Minions Minioner

60,00 kr

Minioner- Ett mönster av Agneta Byers
Sticka dine egna Minioner, de är som med hönan Agda, beroende framkallande stickning.
Har man stickat en, vill man ha en till och en till!

Mönstret passar över en konservburk krossade tomater och burken dekorerar samtidigt som den kan användas som till exempel pennburk, eller till godis, endast fantasin sätter gränser.

OBS:
Vid beställning av mönster erhålles en länk till din e-post för att ladda ner mönstret elektroniskt till din datorn i pdf.
 Om du inte finner vårt mail, Kontrollera i spam och skräppost mappar.

Nedanstående behöver du utöver mönstret för att kunna sticka Minioner:
3 mm strumpstickor, 3 mm virknål, stoppnål, små knappar, en tom konservburk, och så garnet förstås:
Svart
Grått
Gult
Blått

Tekniker som används: Slät och rät stickning, I-cord stickning, virkning, ihop-stickning med stickorna parallellt, så kallad avmaskning på 3 stickor.

Se upp om du har ett par bananer i fruktskålen så att det inte kommer några minioner och stjäl dem! Både frukten och ordet banan är nämligen minionernas favorit!

I “Dumma mig” fick vi stifta bekantskap med de mest märkliga gula varelser. De kallas Minioner. Jag har stickat ett gäng, för de var så roliga att göra, man blir glad av dom 🙂

Mönstret passar en konservburk, ibland har jag gjort det längre, för att passa en ölburk!
Mät stickningen över den burk du önskar göra till en Minion.

Minionerna är en sorts varelser som har utvecklats från encelliga organismer och med tiden har kommit att specialisera sig på att tjäna världshistoriens värsta skurkar och despoter. De råkar dock ofta ta livet av sina herrar, och efter att ha misslyckats spektakulärt med att tjäna Napoleon drivs de på flykten och slår sig ner i en håla i Nordpolen, där de blir alltmer deprimerade och håglösa av att inte ha någon herre att tjäna.

Artikelnr: Minion Kategorier: , Etiketter: , ,

Beskrivning

Minions – Design Agneta Byers

OBS:
Vid beställning av mönster erhålles en länk till din e-post för att ladda ner mönstret elektroniskt till din datorn i pdf.
 Om du inte finner vårt mail, Kontrollera i spam och skräppost mappar.