Om oss

Beställning av garn hos Krokmaskan resulterade i e-butiken www.zgarn.se

Den kvalité och det färgutbud som Anne-Maj Lings Krokmaskan haft genom åren, och inte minst hennes breda kompetens, är orsaken till att många av oss har köpt sitt  z-tvinnade ullgarn från Kampes ullspinneri hos Krokmaskan!
Vid vår senaste beställning av garn hos Krokmaskan berättade Anne-Maj att hon skulle minska ner på antalet kulörer för helt sluta sälja garn med tiden.
När vi hörde detta blev vi förskräckta och undrade: "var ska vi nu köpa z-tvinnat garn?" Kampes ullgarn är i våra ögon överlägset det bästa z-tvinnade garnet på marknaden!

En idé väcktes då hos oss! Vi har båda sedan flera år tillbaka kunskap och erfarenhet av att driva företag med e-handel, samtidigt som garn och stickning är vårt stora gemensamma intresse!

Sagt och gjort, vi frågade om vi fick ta över garnförsäljningen och kontraktet! Gissa om vi blev glada när Anne-Maj sa ja till detta!

Strax därefter var vi på besök hemma hos Anne-Maj och fick förmånen att träffa henne och att se den mycket imponerade skatt som hon har skapat genom åren av stickade kjolar, tröjor, mössor, vantar, och sockor.

Vi vill tacka Anne-Maj Ling för alla år som hon tillhandahållit z-tvinnat garn, och för allt som hon har gjort för att bevara tekniken och kulturen att tvåändssticka.

Det är nu med stor glädje och entusiasm som www.zgarn.se tar över Anne Majs garnförsäljning av Kampes tvåtrådiga z-tvinnade garn.
www.zgarn.se har tydliga och lättöverskådliga bilder där du ser hela utbudet av garner i lager och där det är lätt att beställa.
www.zgarn.se har en betalningsfunktion som är snabb, enkel och trygg.

Vi önskar dig varmt välkommen som kund hos oss på www.zgarn.se

Bakom www.zgarn.se  står Agneta och Kicki som driver www.stickkurs.se och nu även e-butiken www.zgarn.se

Vid frågor e-posta gärna oss på e-post adressen: info@zgarn.se

Agneta Byers & Kicki Strandqvist

Stockholm 2012-06-01

Vi har F-skattsedel.


Zgarn © 2017